TJÄNSTER

Taktvätt

Taktvätt & Målning i Borås med omnejd

TAKTVÄTT | MOSSBEHANDLING AV TAK | OKULÄR BESIKTNING | MÅLNING AV TAK

Har ditt tak förlorat sin färg och ser blekt, grönt eller tråkigt ut? Kontakta oss för en kostnadsfri okulär besiktning och bedömning av åtgärder som behövs. Vi specialicerar oss på takrenoveringar inklusive taktvätt, mossbekämpning och målning för att återställa takets estestik. Vid behov kan vi även utföra takbyten. Oavsett era behov står vårt team redo att assistera och leverera ett snyggt och fräscht resultat. 

Kontakta oss idag för personlig och pålitlig takvård i Borås och dess omgivningar

FASTIGHETSSERVICE

SERVICE OCH UNDERHÅLL AV ER FASTIGHET | INVÄNDIG OCH UTVÄNDIG  STÄDNING | SNÖSKOTTNING | REPARATIONER  | GRÄSKLIPPNING | OGRÄSBEKÄMPNING | FASTIGHETSSKÖTARE FÖR FÖRETAG OCH BOSTADSFÖRENINGAR

Knallens fastighetsservice - Din Allt-i-Ett Partner för fastighetsskötsel! Behöver du hjälp med städning snöskottning, halkbekämpning eller mindre reparationer i Borås, Ulricehamn?Knallens fastighetsservice är din dedikerade lösning för att göra din vardag enklare. Vi hanterar allt från lampbyten och underhållsarbeten till ogräsbekämpning och gräsklippning.Välj Knallens fastighetsservice i Borås för professionell och pålitlig fastighetsskötsel. Kontakta oss idag och låt oss hålla din fastighet i toppskick!

fastighetsservice
tvätt av terass

FASADTVÄTT & TERRASSTVÄTT

TVÄTT AV FASAD | TVÄTT AV TERRASS | TVÄTT AV ALTAN | BYTE AV FASAD | UTBYGGNAD AV ALTAN

 

Vi på Knallens fastighetsservice vet hur viktigt det är att hålla rent fasaden för att undvika skador och läckage. Låt oss hjälpa dig med tvätt eller byte av brädor på fasad eller terrass/altan. 

Det kanske är dags att bygga en altan till sommaren? Då kan vi på Knallens fastighetsservice hjälpa till. Inga projekt är för små eller för stora för oss.

RENOVERING & RIVNING

RENOVERING | OMBYGGNATION | RENOVERING AV KÖK| RENOVERING AV BADRUM

 

Oavsett om du anlitar vårt företag för en mindre renovering, en ombyggnad, för att lägga nytt tak, renovera badrum, kök eller en omfattande totalrenovering kommer vi anpassa vårt arbete efter det vi står inför. Vi inleder alltid med ett besök där vi ser över förutsättningarna och får möjlighet att höra mer om potentiella önskemål och behov. Vi tillsammans med våra underleverantörer utför det mesta inom renoveringar. Tillgänglighet, flexibilitet och effektivitet kännetecknar alltid vårt arbete.

bild på renovering

Takmålning

 

Förnya och Skydda Ditt Tak

 

Vad är takmålning?

 

Takmålning innebär applicering av specialfärger och beläggningar på takets yta. Denna process ger taket ett nytt, fräscht utseende samtidigt som det skyddar mot väder och slitage. En professionell takmålning kan förlänga takets livslängd och förbättra fastighetens estetiska värde.

 

Varför är takmålning viktigt?

1. Skydd mot väder och vind: Takmålning skapar en barriär som skyddar mot regn, snö och UV-strålar. Detta minskar risken för sprickor, läckor och andra skador som kan uppstå över tid.

2. Förlängd livslängd: Genom att måla om och underhålla taket kan du förlänga dess livslängd med flera år. Målningen förhindrar korrosion och andra former av nedbrytning av takpannorna.

3. Estetiskt tilltalande: Ett nymålat tak ser fräscht och välskött ut, vilket ökar fastighetens totala utseende och värde. Detta är särskilt viktigt om du planerar att sälja ditt hus.

4. Energieffektivitet: Ljusare takfärger kan reflektera solens strålar och minska värmeabsorptionen, vilket kan leda till lägre energikostnader för kylning.

 

Steg-för-steg-guide till takmålning

 

1. Inspektion och rengöring: Vi börjar med att inspektera taket för skador och rengör det noggrant från smuts, mossa och alger. Vi använder högtryckstvätt för bästa resultat.

2. Reparationer: Reparation av eventuella skador eller sprickor är viktigt innan målningen påbörjas. Vi byter ut trasiga takpannor och fixar läckor.

3. Målning: Vi använder en kvalitetsfärg speciellt framtagen för tak. Vi applicerar färgen med en färgspruta för ett jämnt och hållbart resultat.

4. Efterkontroll:Slutligen inspekterar vi det målade taket för att säkerställa att inga fläckar eller ojämnheter finns kvar.

 

Anlita professionell hjälp!

Att måla ett tak kan vara en farlig och krävande uppgift. För bästa resultat och säkerhet, överväg att anlita professionella takmålare. De har rätt utrustning, erfarenhet och kunskap för att utföra jobbet på ett effektivt och säkert sätt.